ELEKTRONICKA DOKUMENTACE V PROCESU VZDELAVANI, JEJI VYHODY, NEVYHODY A ZAKLADNI CHARAKTERISTIKY - MONKA, Peter; MONKOVA, Katarina (Trends in education, 2008)
Clanek je venovan vyhodam a nevyhodam elektronicke dokumentace, popisuje jeji zakladni charakteristiky a nejpouzivanejsi formaty. Elektronicka dokumentace jako soucast kazdodenniho zivota pronika i do oblasti vzdelavani, ve kterem je mozne naplno vyuzit jeji vyhody. Clanek vznikl za financni podpory agentury KEGA MS SR c. 3/5173/07.
Keywords: elektronicka dokumentace; 3D model; software; format