TVORBA SKOLNIHO VZDELAVACIHO PROGRAMU A MODERNI VEDECKOTECHNICKE POZNATKY - MEIER, Miroslav (Trends in education, 2008)
Stat prinasi dilci vysledky z vyzkumu zamereneho na problematiku zaclenovani modernich vedeckotechnickych poznatku do vyuky vzdelavaci oblasti Informacni a komunikacni technologie na druhem stupni zakladnich skol. Konkretne se venuje casti vyzkumu, ktera se zabyvala souvislostmi tvorby skolnich vzdelavacich programu a zaclenovanim modernich vedeckotechnickych poznatku do vyuky.
Keywords: ucitel; skolni vzdelavaci program; moderni vedeckotechnicky poznatek; informacni zdroj; tvorba; podpora; informacni a komunikacni technologie