VYUZITI COSMOS FLOWORKS VE VYUCE PRI NAVRHU DIFERENCIALNE CERPANE KOMORY - Jiri, MAXA; NEDELA, Vilem (Trends in education, 2008)
V predlozenem clanku je popsano vyuziti systemu Cosmos FloWorks ve vyuce pri reseni problematiky z oblasti elektronove mikroskopie. Tato vyuka probiha jako podmnozina vyuky systemu Elektronicke definice vyrobku (EPD) a Rizeni a spravy podnikovych dat (PDM). Vyuka v tomto prostredi je vedena v sirsi souvislosti v navaznosti na probihajici vyzkum na nasem ustavu ve spolupraci s Ustavem pristrojove techniky Akademie ved CR v oblasti elektronove mikroskopie.
Keywords: CAx; EPD; PDM; PLM; Cosmos; FloWorks; EREM