VYUŽITÍ COSMOS FLOWORKS VE VÝUCE PŘI NÁVRHU DIFERENCIÁLNĚ ČERPANÉ KOMORY - Jiří, MAXA; NEDĚLA, Vilém (Trends in education, 2008)
V předloženém článku je popsáno využití systému Cosmos FloWorks ve výuce při řešení problematiky z oblasti elektronové mikroskopie. Tato výuka probíhá jako podmnožina výuky systémů Elektronické definice výrobku (EPD) a Řízení a správy podnikových dat (PDM). Výuka v tomto prostředí je vedena v širší souvislosti v návaznosti na probíhající výzkum na našem ústavu ve spolupráci s Ústavem přístrojové techniky Akademie věd ČR v oblasti elektronové mikroskopie.
Keywords: CAx; EPD; PDM; PLM; Cosmos; FloWorks; EREM