MALÝ VÝKLADOVÝ SLOVNÍK INICIÁLOVÝCH ZKRATEK Z OBLASTI FORMULE 1 - LAVRINČÍK, Jan (Trends in education, 2008)
Příspěvek se zabývá problematikou iniciálových zkratek užívaných v současném světě Formule 1. Vysvětluje z jakých slov vznikly, pokouší se o hledání českých ekvivalentů a překladů. Dále se zamýšlí nad formulací stručného výkladu pojmů. V závěru polemizuje nad klady využití do budoucnosti.
Keywords: Formule 1; slovník motoristických zkratek; iniciálové zkratky.