VSEOBECNE TECHNICKE A INFORMACNI VZDELAVANI V RVP A V INTERDISCIPLINARNICH SOUVISLOSTECH - KVAPIL, Ludek; PROCHAZKOVA, Ivona (Trends in education, 2008)
Vseobecne technicke a informacni vzdelavani v zavadenem skolskem systemu CR vyvolava potrebu aktualizace vzdelavacich prostredku, hledani inovovanych metod a forem prace a uplatnovani mezioborovych vazeb. Uspesna realizace RVP predpoklada i rozvijeni vseobecne technicke a informacni gramotnosti v sirsich obcanskych souvislostech.
Keywords: vseobecne technicke a informacni vzdelavani; RVP