VÝZKUM ÚROVNĚ JEDNOTLIVÝCH SLOŽEK TVOŘIVÉHO MYŠLENÍ - KŘÍŽOVSKÁ, Ilona (Trends in education, 2008)
Článek prezentuje výsledky výzkumu úrovně jednotlivých složek tvořivého myšlení. Stručně popisuje metodiku testu, analyzuje výsledky výzkumu. Dále ukazuje na problematiku týkající se aktuálnosti používané metodiky.
Keywords: Tvořivost; diagnostika; fluence; flexibilita; originalita; elaborace