VZTAH STUDENTOV K VEDE - KRPALKOVA KRELOVA, Katarina; TOBLOVA, Eva (Trends in education, 2008)
Obsahom prispevku su vychodiska, ciele, zamery riesenia projektu "Veda blizsie k cloveku" a parcialne vysledky diagnostickeho vyskumu realizovaneho na vybranych strednych odbornych skolach na Slovensku.
Keywords: veda; vyskum; motivacia