DOTAZNÍK AKO NÁSTROJ INFORMÁCIÍ PRE ZÍSKAVANIE POSTOJOV - KOČÍKOVÁ, Elza (Trends in education, 2008)
V príspevku sa budeme venovať analýze prieskumu pomocou dotazníka na univerzite, ktorý bol zameraný na pedagógov a ich postojov k používaniu eLearningu a využívaniu LMS systému na našej univerzite.
Keywords: dotazník; LMS