DOTAZNIK AKO NASTROJ INFORMACII PRE ZISKAVANIE POSTOJOV - KOCIKOVA, Elza (Trends in education, 2008)
V prispevku sa budeme venovat analyze prieskumu pomocou dotaznika na univerzite, ktory bol zamerany na pedagogov a ich postojov k pouzivaniu eLearningu a vyuzivaniu LMS systemu na nasej univerzite.
Keywords: dotaznik; LMS