PRIPRAVA TECHNIKOV PRE PRAX PREDMETOM METODOLOGIA TECHNICKEHO EXPERIMENTU - KASSAKOVA, Viera; MINARIK, Stanislav (Trends in education, 2008)
V prispevku autori predstavuju premet Metodologia technickeho experimentu, absolvovanim ktoreho si studenti Materialovotechnologickej fakulty STU v Trnave zvysuju schopnost kreativneho pristupu k rieseniu praktickych problemov spojenych s ovladanim meracich pristrojov a s pripravou experimentu.
Keywords: Technicky experiment; metodologia experimentu; meracie pristroje; prepojenie teorie s praxou