VYUZITIE MATERIALNYCH DIDAKTICKYCH PROSTRIEDKOV VO VYUCOVANI TECHNICKEJ VYCHOVY - HORECKY, Jan (Trends in education, 2008)
Prispevok uvadza moznosti vyuzitia materialnych didaktickych prostriedkov vo vyucovani technickej vychovy ako i moznosti vytvarania didaktickych pomocok svojpomocne ucitelmi.
Keywords: Technicka vychova; materialne didakticke pomocky; pocitac