PROFESIOGRAFIE A PROFESIOGRAFICKE ROZBORY - HANZALOVA, Jana (Trends in education, 2008)
Prispevek se zabyva teoretickym vymezenim profesiografie, profesiografickych rozboru a je zameren na moznosti a vyuziti profesiogramu. Zaroven obsahuje charakteristiku rozboru pracovni cinnosti a metody potrebne k ziskani udaju o narocich profese.
Keywords: profesoigrafie; profesiograficky rozbor; profesiogram