VYUZITI PROJEKTOVE METODY U ZAKU SE SPECIALNIMI VZDELAVACIMI POTREBAMI - BLAZKOVA, Hana (Trends in education, 2008)
Prispevek popisuje teoreticka a prakticka vychodiska projektove metody, jeho zarazeni do RVP ZV a uspesne vcleneni do pedagogicke praxi v ramci obecne technickeho predmetu se zamerenim na zaky se specialnimi vzdelavacimi potrebami.
Keywords: projekt; projektova metoda; rizeni projektove vyuky; zak se specialnimi vzdelavacimi potrebami