VYUŽITÍ PROJEKTOVÉ METODY U ŽÁKU SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMÍ POTŘEBAMI - BLAŽKOVÁ, Hana (Trends in education, 2008)
Příspěvek popisuje teoretická a praktická východiska projektové metody, jeho zařazení do RVP ZV a úspěšné včlenění do pedagogické praxi v rámci obecně technického předmětu se zaměřením na žáky se speciálními vzdělávacími potřebami.
Keywords: projekt; projektová metoda; řízení projektové výuky; žák se speciálními vzdělávacími potřebami