O HODNOTOVEJ ORIENTACII UCITELOV ZS A SS - Sandor, ALBERT (Trends in education, 2008)
Prispevok sa zaobera hodnotovou orientaciou ucitelov zakladnych a strednych skol. Z pedagogickeho prieskumu vyplyva, ze pedagogovia by chceli skolu, ktora sa orientuje na rozvoj nadania ziakov, na ich komunikacne schopnosti a kreativitu.
Keywords: vizia; poslanie; skolsky program; hodnoty; hodnotova orientacia; prieskum